Perspektiva je konačno tu! – Moda sa ciljem

Novi modni brend Perspektiva je idejni projekat dvoje 18-njaka, Jane i Luke, koji su celokupni projekat i brend osnovali sa ciljem pomoći deci iz Svratišta, kroz Program podrške u zapošljavanju, koji sprovodi Centar za integraciju mladih.

Celokupan profit od prodaje kvalitetnih majica i dukserica, kao i aksesoara savremenog dizajna i visokog kvaliteta biće doniran sa ciljem da Program podrške u zapošljavanju omogući deci koja su odrasla u Svratištu da steknu radno iskustvo, radne navike i samim tim pruže im životnu perspektivu.

Mladi osnivači su napravili i internet prodavnicu www.perspektiva.org.rs, a svoju misiju započeli volontiranjem u Svratištu: „Ideju o Perspektivi počeli smo da razvijamo tokom volontiranja u Svratištu za decu koja žive u ekstremno teškim uslovima. Naša želja je da im pružimo šansu za normalan život, koju svako zaslužuje”.

 Njihov projekat je svojim vrhunskim dizajnom podržao i čuveni umetnik i dizajner Slavimir Stojanović Futro. Modni komadi prate savremeni dizajn i jasne linije sa porukom “Perspektiva”.

 

 

 

Pročitajte još

Pročitaj još