Dolce & Gabbana Alta Moda revija u Tokiju

Dolce & Gabbana, Tokio i cvetovi trešnje su "glavni sastojci" koji su kreirali neverovatno lepu Dolce&Gabbanu Alta Moda reviju u glavnom gradu Japana. Sa Sakura sezonom u Tokiju, italijanski dizajneri Domenico Dolce i Stefano Gabbana su isplanirali da predstave svoju Alta Moda couture kolekciju u Nacionalnom muzeju u Tokiju. Revija je bila toliko složena da je pravo trešnjino drvo bilo centar cele revije.  

Na reviji su predstavljena 50 različitih ženskih i 45 muških stajlinga internacionalnim klijentima koji su pozvani da prisustvuju ovom lepom događaju. Kvalitet i odlično dizajnirana prezentacija su sve oduševili. Prisustvo trešnjinog cveta je bilo i u samo j kolekciji kroz nijanse odeće, ali i dezene sa laticama. Domenico Dolce je za jedan modni magazin rekao: "U Japanu nismo bili skoro 30 godina, što je zaista mnogo. Ovo je specijalna kolekcija namenjena posebno ovoj zemlji, ali ujedno i Italiji. Ona predstavlja našu zamišljenu mešavinu ove zemlje", a zatim je Gabbana dodao: "Koja je poenta putovanja čak do ovde da bismo prikazali istu stvar na isti način kao u Milanu? Ovo je Japan i želeli smo da pokažemo poštovanje prema ovom mestu."

Publiku su činili verni kupci Alta Moda kolekcije, lokalni i internacionalni - iz Kine, Rusije i dalje. Generalno, ženska kolekcija je izgledala romantično i senzualno sa dosta različitih tekstura poput čipke i krzna i ručno naslikanih detalja na različitim prelepim siluetama."

Pročitajte još

Pročitaj još