Dolce & Gabbana Alta Moda u Palermu

Ektravagantni dvojac, Stefano Dolce i Domenico Gabbana, za mesto predstavljanja Alta Moda revije su izabrali glavni grad Sicilije - Palermo.

Luksuzni brend je okupio najbogatije ljude iz celog sveta na jedno mesto, između kojih je bio i predsednik Sicilije. Novinarima je ulaz bio ograničen, tako da su mnogi mogli da uživaju u samoj reviji, bez konstantog fotografisanja.

Predstavljeni dizajni su zračili ekstravagantnošću i dramatičnošću, po čemu su dizajneri i poznati. Kolekcija je generalno raznobojna, vibrantna i bogata dezenima, a glavna inspiracija je bio upravo glavni grad Sicilije. Svaki stajling, od ukupno 126, je imao vrlo jak sicilijanski vajb. Mogli su se prepoznati delovi Španije, arapski detalji, italijanska kultura, folklor i nasleđe u dizajnima. Takođe je većina stajlinga finiširana impresivnim tijarama i krunama.

 

A post shared by Suzy Menkes (@suzymenkesvogue) onJul 7, 2017 at 4:00pm PDT

“Ova parada, ova kolekcija je povratak domu. Ovde ćete pronaći rezime svega što smo do sada radili, strast sa kojom smo radili. Aristokratija i ljudi, umetnost i tržište, sveci i vojnici. Tu je sve što predstavlja nas, šta volimo i koga smo voleli. To je odličan test. Dokaz života”, objasnio je Domenico.

Pogledajte kako izgleda ova neverovatna kolekcija brenda Dolce & Gabbana.

Foto: Dolce & Gabbana, Luke Leitch, Instagram/@dolceandgabbana

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još