Jacquemus obeležio 10-godišnjicu revijom u Provansi

Od ogromnog slamnatog šešira, do mikro-torbe, modna kuća Jacquemus je poznata po kreiranju “Instagrammable” momenata, a proslava 10-godišnjice nije bila ništa drugačija.

Smeštena u romantičnim poljima Provanse u Francuskoj, ne tako daleko od dizajnerovog doma iz detinjstva, revija je predstavila novu kolekciju za prolećnu 2020 sezonu. Nazvana “Le Coup De Soleil” – što u prevodu sa francuskog znači “opekotine od sunca” – na reviji su modeli hodali duž roze “modne piste” koja se prostirala na 500 metara i obeležili 10. godinu postojanja brenda.

Kolekcija je inspirana vrelim letom i nudi 65 različitih stajlinga za žene i muškarce, sastavljenih od kaleidoskopa boja – vrele pink, pastelno zelene, narandžaste, plave i žute koje su se isticale i pravile kontrast naspram tepiha u boji fuksije.

Među kombinezonima, bermuda šortsevima i plisiranim suknjama inspirisanim radovima umetnika Davida Hockneya, Paula Cezannea i Jean Lurcat, mogli smo da vidimo i pečvork haljine, ali i potpetice i ukrašene Swarovski kristalima. Linija je takođe predstavila i minđuše sa visećim elementima, predimenzioniranu polo košulju nošenu kao haljinu i baket-kapu – sve kompletirane kristalima.

Čestitamo!

V.R.

foto: harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još