Lepa Couture – kolekcija Symphony

Bogatstvo ukrasa i dekorativne mašte

Haljine, suknje i topovi ukrašeni su bogatim vezom, ali ovog puta taj vez upotpunjuju biseri i kristali kao glavni detalji ove kolekcije. Čipka, koja je do sada bila prepoznatljiva kao stilska odrednica dizajnerke, ovoga puta je izostala. Ona je odlučila da prekine taj kontinuitet i da ovog puta tu ulogu preuzme svila. Kolekcija Symphony sadrži priču koju svaka žena može pričati i doživeti na sopstveni način.

Ovo je do sada njena najluksuznija kolekcija u kojoj je pokazala gotovo zanatsku umešnost i preciznost. Polazna ideja kolekcije bila je klasična muzika, ali ne dela čuvenih kompozitora i njena bogata istorija i apstraktnost, već sam zvuk instrumenata koji inspiriše na lake linije pa samim tim i krojeve koji su jednostavni. Baš kao što simfonija treba da sadrži sve elemente klasične muzike, i ova kolekcija sadrži sve ono što može upotpuniti to da se žena oseća nežno i smelo, a opet posebno.Materijali su mekani, glatki na dodir, tanki, svedenih boja, ali na njima su raskošni detalji koji su skoro pa ornamenti. Siluete su veoma ženstvene, kreacije otkrivaju ramena i naglašavaju senzualnost i seksipil.

Definicija žene koju nam nudi brend Lepa Couture, ali i kreatorka lično, jeste snaga, ambicija i sloboda, a sloboda je sinonim za mladost, ali ne onu koja je ograničena godinama.

Foto: Svetlana Braun

Pročitajte još

Pročitaj još