Maja Marukić održala spektakularnu reviju na Serbia Fashion Weeku

Naša najpoznatija dizajnerka venčanica Maja Marukić održala je 10.novembra spektakularnu reviju na Serbia Fashion Weeku u Novom Sadu, i tako predstavila mali deo svoje nove kolekcije Domino. Maja je ovom revijom napravila uvertiru za Njujoršku nedelju mode gde će od 7 do 14. februara 2017. godine predstaviti svoje haljine i venčanice svetu sa malim dodatkom, jer je po kreatorki ovo bila uvertira i predkolekcija.

Moja ideja i vizija je bila da „Domino“ pripada svim jakim i samosvesnim ženama. Ove haljine bi po mom trebale da u svakoj od nas pokažu svetu lepoticu, i po potrebi iste sekunde probude i zver kada je to potrebno jer ne postoji žena koja se ne bori sa usponima i padovima čak i onda kada se to na prvi pogled ne vidi - rekla je kreatorka.

Majinu reviju na „Serbia Fashion Weeku“, otvorila je njena ćerka Iskra, koja je kao pravi supermodel bez obzira što ima samo četiri ipo godine samouvereno prošetala pistom i osvojila publiku. Sa Iskrom pod ruku još jednom se u Majinoj haljini posle Londona našla bivša Miss Srbije Milica Vukliš, koja ne krije da obožava rad Maje Marukić.

Pročitajte još

Pročitaj još