Michael Kors na njujorškoj nedelji mode: kalifornijski vibe i surfovanje

Povratak u Kaliforniju.

Za razliku od jesenje kolekcije iza koje je bila inspiracija u gradu Njujorku, a čiji je rezultat bilo nešt što ni malo nije podsećalo na prepoznatljiv stil dizajnera, prolećna 2019 kolekcija je spoj kalifornijske i lične note koju smo čekali.

Pletene i čipkane haljine, ležerne majice sa grafičkim desenom uparene sa luksuznim cargo pantalonama i sve to u sjajnim, sunčanim tonovima, preuveličani floralni motivi, šeširi i povratak sjajne morske zvezde među letnje printove su detalji koji su obeležili nedavno održanu reviju na njujorškoj nedelji mode. Ipak, neki od najupadljivijih i dominantnih komada jesu bile jaknice od žakarda u metalik nijansama kombinovane u različitim stilovima koje su pokazale njihovu svestranost. Takođe smo mogli da vidimo bele pantalone sa zvonastim nogavicama u kombinovaciji sa duksericom, što je još jedan novitet koji će sigurno postati popularan među street style zvezdama.

Neke od komada zaista možemo nositi na surfovanje, koji je bio još jedna tema nove kolekcije, dok su drugi doneli generalni osećaj nostalgije – koju će kupci jedva čekati da nose u proćenoj sezoni. Pogledajte kako izgleda nova Michael Kors prolećna 2019 kolekcija.

V.R.

foto: fashionista

Pročitajte još

Pročitaj još