Miu Miu resort kolekcija u stilu mehaničara i filmskih zvezda

Modna kuća Miu Miu predstavila je novu resort kolekciju u Paris Automobile klubu, u potpuno renoviranom hotelu “Hôtel de Crillon”.

Nova kolekcija je praktično nastavljena od dela gde je završena muška Prada kolekcija – od kombinezona. Revija je započeta baby plavim pletenim kratkim kombinezonom, a nakon toga su usledili ozbiljniji “fast and furious” komadi. Kratki ili dugački, u narandžastoj nijansi, u svim različitim svilenim dezenima, teget satenu, sa kariranim gingham dezenom i od čvrstog pamuka sa torzom i rukavima zavezanim oko struka. Mnogi od njih su imali zašiveno “Marylin” aludirajući na Marilyn Monroe, jer je njena pesma “Diamonds Are a Girl’s Best Friend” pratila jedan deo revije. Prada je pomešala mehaničarske uniforme sa havajskim printom i krznom i delikatnim kratkim rukavima.

Ono što je posebno izdvojilo kolekciju Miu Miu brenda jest pečvork, detalji od štrasa i posebni komadi koji su iskombinovani sa svilenim bluzama sa stilom iz ’40-ih godina. Nakon ove kolekcije, intarzija krzno će sigurno biti veliki hit sezone.

Foto: vogue

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još