Moschino prolećna kolekcija 2018/19: Zabava na moderan Moschino način

Kreativni direktor brenda Jeremy Scott zna kako da se drži teme koja rezonira sa kupcima i postavlja reviju na visok nivo “Insta-mogućnosti”.

Ove sezone, kolekcija se fokusirala na pank rok balerine i “My Little Pony” puderasto pink simbola koji su krasili majice i chic torbe. Bilo je prisutno i dosta nitni – naročito na čokerima i dubokim lakovanim čizmama koje su celokupnoj reviji dale vajb osamdesetih.

Ni izbor modela nije bio razočaravajući – Kaia Gerber, Joan Smalls, Taylor Hill, Adwoa Aboah i sestre Hadid su prošetale modnom pistom, a finalni deo revije je otvorila Anna Cleveland, miljenica brenda. Finalni, večernji deo kolekcije nije bio tematski povezan ni sa balerinama, niti pank rokom, već sa floralnim motivima! Floralni motivi za proleće su idealan izbor, a to su dokazale i neverovatne kreacije. Cvetovi na haljinama su bili ogromni, leptiri, buketi cveća koji su izgledali kao da izlaze iz čizama i kaputa... Fascinantno!

Generalno je revija izgledala vrlo zabavno i jedinstveno, u šta nismo ni sumnjali, s obzirom da je u pitanju revija Jeremy Scotta i njegovog brenda Moschino. U galeriji pogledajte pregled revije...

V.R.

Pročitaj još iz kategorije Revije