Najlepše haljine u nijansama lavande proleće/leto 2020

Pastelne boje - jedan od glavnih trendova nove sezone.

Među delikatnim i kremastim nijansama ovog leta, sva pažnja je usmerena na paletu lavande - od hladnih nota lila do toplih nijansi. U kolekcijama dizajnera boje lavande krase haljine u boho stilu, svilene haljine, čipkaste, minimalističke i stroge haljine, kao i romantične modele sa velikim karnerima i perjem.

Valentino

Haljine u nijansama sladoleda od lavande nova su ljubav dizajnera. Tako je Givenchy pokazao elegantnu verziju s dubokim V-izrezom koja se može upotpuniti modernim sandalama s naglaskom na palac, a Ulla Johnson je predstavila boemsku haljinu od svile - dizajnerka predlaže da kombinujete romantičnu odeću sa tkanim sandalama. U međuvremenu, Valentino se kladio na razigrani mini sa brojnim perjem. Devojke koje više vole minimalizam, ovog leta će pronaći sjajne predloge u kolekcijama Max Mara i Emilia Wickstead.

Max Mara, proleće/leto 2020

Brendovi su se fokusirali na jednostavan kroj tako da ništa ne odvlači pažnju od duboke nijanse lavande. Pored toga, Emilia Wickstead nudi da nosite strogu haljinu sa rukavicama, što sada nije samo neophodna predostrožnost, već i moderan trend.

 Emilia Wickstead

Ulla Johnson

 

 Givenchy

Max Mara

Pročitaj još iz kategorije Revije