NYFW 2019: nonšalantna elegancija na Ralph Lauren reviji

Glavni butik modne kuće Ralph Lauren na Madison Aveniji, pretvoren je u šik Ralph kafić radi predstavljanja nove prolećne kolekcije, u kombinaciji sa luksuznim doričkom u pariskom stilu i nežnom i elegantnom revijom.

Butik pretvoren u salon, obilovao je belim i zlatnim detaljima koji su bili zaslućni za kreiranje intimne i tople atmosfere u kojoj su gosti uživali, a između ostlij i Rosie Huntington-Whiteley, Kathryn Newton, Annabelle Wallis, Zazie Beetz, Camilla Belle i Karlie Kloss. Nakon što su degustirana ukusna pića i hrana., muzika je počela, a sa njom i revijski događaj.

Savršeno se uklapajući u enterijer, činilo se kao da i sama kolekcija sija: zlatni, beli i crni komadi su dominirali, a njihov fokus je stavljen na čistoću dizajna u neočekivanim siluetama – kako je brend objasnio. Zatim su usledile crne haljine i odela sa zlatnim akcentima, lepršave suknje, elegantne pantalone i kožne jakne sa predimenzioniranim cvetnim desenom. Osvežavajuće bele pantalone sa dugim nogavicama su održale prepoznatljivi elegantni izgled, sa novim mladalačkim preokretom u vidu crnog krop topa i kaputa sa zlatnim šavovima. Posebnu pažnju je skrenula plisirana haljina sa tankim bretelama i prekrivena sjajnom zlatnom nijansom  koju je nosila Bella Hadid. Skoro svi stajlinzi su kompletirani odgovarajućim trendi aksesoarima – od lakiranih i kožnih kaiševa, do zlatnog statement nakita i stiletto sandala.

V.R.

foto: profimedia

Pročitaj još