Održana spektakularna revija “New Vamp” kreatorke Suzane Perić

Sinoć je u nesvakidašnoj atmosferi party šatora, postavljenog u dvorištu zgrade Geozavoda, održana revija Suzane Perić “New Vamp” kojom je zaokružila proslavu svog velikog jubileja - 20.godina uspešnog rada.

Reviju je otvorila Lena Kovačević uz DJ podršku Lee Davogić, a specijalne gošće manekenke su bile top model Valentina Tina Lozovskaya koja je trenutno zaštitno lice jednog od vodećih svetskih brendova i model i zvezda društvenih mreža Daria Dereviankina koju smatraju ukrajinskom Megan Fox.

Modele Suzane Perić ponela je i naša Bojana Krsmanović, koja iza sebe ima bogatu karijeru kojao buhvata saradnje sa poznatim dizajnerima, brojne revije i naslovne stranice u magazinima.  Pored Bojane nove komade iz New Vamp kolekcije nosile su i Tamara Karić, Helen Babić, Andrea Vujović , Agneta Azirović, Aleksandra Nikolić, i dve aktuelne missice Ivana Trišić i Sanja Lončević, kao i brojne druge manekenke

Kreatorku Suzanu Perić već  24.novembra očekuje nova revija na SFW u Novom Sadu.

Pročitajte još

Pročitaj još

Game Over: 8 trendova na koje smo spremni da zaboravimo kada se pandemija i zvanično završi

Opustili se jesmo, ali i dalje nije sve završeno. A kada bude - nemojte da je neko spomenuo neki od ovih trendova!

Ovo je 7 knjiga koje ćemo poneti sa sobom na letovanje

Najviše knjiga pročitamo tokom letovanja, jer nam je tada mozak najodmorniji. Koliko god se trudili da tokom radnih dana odvojimo vreme za nas i redove kojima jedva čekamo da se posvetimo, kada dođemo sa posla iscrpljeni i dekoncentrisani, radije izaberemo da gledamo kroz ekran kome ćemo posvetiti samo trideset posto naše pažnje.

Luka Tripković preporučuje: Šta da čitaš, slušaš, gledaš i posetiš ove nedelje?

U novoj, redovnoj rubrici Harper's Bazaar-a naši gosti iz sveta kulture, umetnosti, mode i show bizz-a, daće vam ideju kako da na provereno kvalitetan način provedete slobodno vreme i nahranite dušu!

#Balayage: Odgovaramo ti na sva pitanja o beauty trendu koji nas ne napušta ni ove sezone

Ne samo da ćemo balayage voleti i ovog leta, već ćemo ga ponosno nositi i tokom naredne sezone.

O ovim poznatim ličnostima se trenutno snimaju filmovi - i jedva čekamo da ih pogledamo!

Uvek smo voleli filmove koji su snimljeni po istinitoj priči jer nam oni daju uvid u živote likove o kojima smo do sada samo čitali.

Od Monice Belluci do Margot Robbie: Transformativna moć francuskih šiški u 30, 40 i 50-im godinama

Za početak da se upoznamo sa terminom “francuske šiške” da li uopšte znate na koju vrstu stilizovanja kose se odnosi?