Off-White prolećna 2018/19 kolekcija inspirisana princezom Dianom

Virgil Abloh je ispunio obećanje i predstavio novu kolekciju koja je ispirisana “off-duty” stajlingom princeze Diane.

stajling princeze Diane je bio vrlo svestran – od kombinacije sa oversize duksom uparenim sa biciklističkim šortsem, sportskim čarapama i jednostavnim patikama, do stajinga sa dubokim farmerkama i košuljama i glamuroznim haljinama. Kao što je poznato, dizajner Off-White modne kuće stalno teži ka tome da predstavi kolekciju koja će biti dostupna svima, a ove sezone je za inspiraciju uzeo princezu Dianu, čiji je stil upravo takav.

Prolećna kolekcija je mešavina re-kreiranih najpoznatijih stajinga princeze poput crno-bele bluze, baby pink odela i košulja-haljine u nijansi fuksije, kao i već spomenutog biciklističkog šortsa koji je u finalu revije nosila Naomi Campbell. Takođe su neke od njenih omiljenih komada dobile moderne dodatke ili reinterpretacije poput krop topova, skrojenih kaputa i pantalona od crne kože. Modeli su nosili patike i stiletto cipele koje je dizajnirao Jimmy Choo za brend, a posebnu pažnju su privukle klač torbe sa naslovnicama magazina “Time” i “Life” koji su objavljivali svaki princezin korak – a koje će sigurno u prolećnoj sezoni postati veliki hit.

Pogledajte novu kolekciju Virgila Abloha za modnu kuću Off-White koja će vas svojim nostalgično-modernim izgledom vratiti u period u kome je bila princeza Diana.

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još