Philipp Plein predstavio prolećnu kolekciju na Milan Fashion Weeku

Flamingosi, magične pečurke, kamion koji prodaje sladoled i ogromna vrteška...Dobrodošli u Ghettoland, grad obojen u pastelne boje u kome se svi snovi i fantazije ostvaruju. Hip hop kaljica Fergie, koja vlada ovim gadom, izašla je na pistu u Cadillacu dok su iz velikih zvučnika tutnjale reči pesme MILF: You got that, you got that, you got that milk money… I got that, I got that, I got that MILF money, koje Ghettoland devojke ponosno pevaju poput nacionalne himne.

U ovom gradu nema očajnih domaćica. Ovde su sve žene lepe, uspešne i drže sve pod kontrolom. Svakodnevni komadi, jeans i trenerke transformisane su u super luxe komade sa različitim dodacima kao što su croc-print i glomazan zlatni nakit, dok su baseball kačketi, topovi i bomber jakne uzdignuti do nečega što se može opisati kao street-style couture. Više je ovde definitivno više i ove žene žele da budu primećene. Njihove igračke - lokalni dečaci sa koledža i posluga mogu samo da stoje u pozadini i gledaju sa strahopoštovanjem, dok arogantno prolaze pored njih. 

Alice in Ghettoland je jedna od najvećih i najambicioznijih revija održanih na Milan Fashion Weeku. Ovo je ujedno i poslednja revija koju je Philipp Plain održao u Milanu. Od naredne sezone, globalni brend će svoje kolekcije prikazivati u New Yorku, a u nastavku pogledajte celokupnu kolekciju za proleće 2017. koja će vas ostaviti bez daha:

Pročitajte još

Pročitaj još