Ralph Lauren proslavio 50-godišnjicu revijom na njujorškoj nedelji mode

Ralph Lauren je održao reviju koja je okupila oko 200 poznatih ličnosti i njegovih prijatelja, a na kojoj je obeležio i petu deceniju u modnoj industriji.

Hillary Clinton, Oprah, Steven Spielberg, Robert De Niro i Kanye West su samo neki od ličnosti koje smo mogli da vidimo u prvom redu, a da ne spominjemo njegove kolege, Calvina kleina, Donnu Karan i Diane von Furstenberg. Predstavljajući preko 100 različitih stajlinga, revija je bila poput istorijskog putovanja. Revija je otvorena modnom porukom  - klasičnom elegancijom po kojoj je dizajner prepoznatljiv. Zatim je nastavljeno nizom sjajnih odevnih komada od kojih je bilo teško izdvojiti najlepši. Razni modeli jakni, polo majice, blejzeri od tvida, krzneni džemperi i moćni kompleti od kojih je zastajao dah, napravili su svoj modni krug nakon kojeg će biti nošeni i stilizovani na različite moderne načine.

Ralph Lauren odeća je nekada označavala čist luksuz i prefinjenost i do današnjeg dana se to nije promenilo. Pogledajte kako izgleda nova kolekcija za prolećnu 2019 sezonu.

V.R.

foto: vogue.com

Pročitaj još