Saint Laurent novom prolećnom kolekcijom predstavio jedinstvenu unisex modu

Modna kuća Saint Laurent je sinoć u Njujork donela parisku estetiku, prolećnom muškom revijom i kao i do sada, debitovala edgy, krojenim komadima koji su odani stilu modne kuće. Prateći ograničenu paletu boja, kolekcija je uključivala crne komada sa intigantnim detaljima u zlatnoj, srebrnoj i beloj boji, koji su celokupnoj reviji dali luksuzni vibe.

Brend je predstavio sve, od blejzera sa bogatim vezom, do kožnih pantalona i jaknica sa resama, crpeći inspiraciju iz čuvene rock’n’roll estetike. U pravoj Saint Laurent modi, kolekcija je takođe predstavila nove aksesoare, sa kaiševima, šeširima i nakitom u fokusu. Iako je ovo bila muška revija, brend je dokazao da ne postoje restrikcije kada je u pitanju moda, pa smo tako na modnoj pisti mogli da vidimo i nekoliko poznatih ženskih modela, uključujući i Kaiu Gerber i Binx Walton. Ovim korakom je Saint Laurent pokazala da unisex estetika “radi” za svakoga i da je svako sa stilom može nositi.

U galeriji pogledajte najbolje stajlinge, ali i kako su drage dame iznele muške komade. Složićete se da izgledaju odlično, zar ne?

V.R.

foto: hypebae

Pročitaj još