Victoria Beckham na LFW 2019: kolekcija koja slavi alfabet ženstvenog stila

Victoria Beckham je predstavila novu jesenju kolekciju na londonskoj nedelji mode, a koja prema rečima dizajnerke označava ideju „modernog alfabeta  ženstvenosti“. Raznobojna linija bogata detaljima predstavlja komade koje žene danas žele i vole da nose.

Za jesenju liniju, Beckhamova je ostala verna svojim prepoznatljivim siluetama – pantalonama sa širokim pantalonama, midi haljinama, suknjama i rolkama, ali sa dodatkom nežne note. Kao što je i do sada to bio slučaj, svaki komad i kombinacija viđena na modnoj pisti se može zamisliti kako u svakodnevnom, tako i u večernjem stajlingu. Vibrantni akcenti u vidu crvene, neon zelene, lila, teget i tirkizne su osvežavali kompletnu modnu liniju. Teksture odeće su takođe predstavljale srž linije, u vidu tvida, vune i svile.

U prvom redu joj je podrška bila njena porodica – David Beckham i ćerka Harper, Brooklyn koji je došao sa svojom devojkom, manekenkom Hanom Cross, Cruz i Romeo – fotografisali su  svaki stajling i očigledno uživali u modnom događaju.

Pročitajte još

Pročitaj još