Yeezy kolekcija na Nedelji mode u Njujorku

Iako je New York Fashion Week izgubio u relativno kratkom vremenskom periodu dosta zvučnih modnih imena, pevač i dizajner, Kanye West, je odlučio da i dalje predstavlja svoje nove Yeezy kolekcije u okviru ovog događaja.

Proenza Schouler, Rodarte, Altuzarra i Tom Browne su napustili njujoršku nedelju mode kako bi prikazali svoje revije u Evropi. Modne kuće koje su ipak ostale verne ovoj velikoj metropoli su Marc Jacobs, Tom Ford, Calvin Klein i Rihannin brend Fenty x Puma koja će se nakon dve godine "odsustva" ponovo vratiti u septembru.

Detalji još uvek nisu u potpunosti potvrđeni, ali mnogobrojni izvori kažu da Kanye West pregovara sa CFDA radi pronalaženja mesta za prolećnu 2018 i šestu po redu adidas x Yeezy kolekciju. Veruje se da će se revija opet održati na otvorenom, jer je kod pevača i dizajnera sve moguće. Kako mu je kontraverznost jača strana, pevač svaki put prikuplja dosta medijske pažnje, tako da će Yeezy 6 revija biti jedan od većih događaja. Season 3 kolekcija je predstavljena na Madison Square Gardenu zajedno sa novim albumom, Season 4 na Roosevelt Island-u, dok je poslednja imala intimniji izgled u Pier 59 studiju. Sve u svemu, Kanye West i njegov popularan modni brend ostaju u Njujorku i smatra se da će ova revija biti jedna od najvećih i najočekivanijih.

V.R.

Pročitaj još iz kategorije Revije