Aksesoar koji će vam definitivno biti potreban ove sezone

Vreme je da u svoj stil unesete jedan od najbitnijih jesenjih aksesoara – šal.

Možda niste veliki fan hladnijeg vremena i kiše, ali jesenju modu sigurno volite zbog njene svestranosti i novina koje nam donosi svake godine. Slojevito oblačenje, mnogobrojni aksesoari i divne boje su samo neki od razloga zbog kojih volimo ovu modnu sezonu. Ne treba da zaboravimo ni na tanje kapute u veselim nijansama ispod kojih se može videti sjajna kombinacija odeće, što ne možemo uraditi zimi zbog velike hladnoće.

Šal je najbolji i istovremeno najjednostavniji način na koji možete začiniti vašu jesenju modnu kompoziciju. Na našu sreću, postoje u mnogobrojnim veličinama, stilovima i sa dezenima, pa ih tako možemo nositi i na bezbroj različitih načina. Nikada vam neće dosaditi isti šal jer je dovoljno da promenite način na koji ga vezujete da biste dobili “novi look”.

Investirajte u male svilene ešarpe u vibrantnim bojama koje će jednostavan stajling pretvoriti u glamurozan, oversize šalove koji oživljavaju ili u klasične šalove u jednoj boji koji će ceo minimalistički outfit popeti na viši nivo.

Ove jeseni eksperimentišite sa šalovima i uživajte u neverovatnim promenama koje donose celokupnom stajlingu.

Foto: pinterest, fashionisers

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još