Celebrity stajling inspiracija: Kate Middleton

Vojvotkinja od Kambridža se zahvaljujući svojim elegantnim, ženstvenim i formalnim stajling izborima već duže vreme smatra ikonom stila koja inspiriše dame širom sveta.

Od haljina moderne siluete i suptilnih desena, do dvodelnih kombinacija sa suknjom i blejzerom, Kate nas do sada ni jednom nije razočarala, niti napravila modni promašaj. Nedavno smo mogli da je vidimo u kilote pantalonama, što nas je podsetilo da je došlo vreme za upravo ovakav model pantalona. Idealne za toplo vreme, a sa druge strane dovoljno formalne da ih nosite bilo gde, kilote su odevni komad koji bi trebalo da ima svaka dama. U zavisnosti od toga sa čime ćete ih upariti, mogu se nositi i na posao, večernji izlazak, sastanak, pa i u opuštenu šetnju. Najbolje se slažu uz uske modele košulja i bluza, a za ovu letnju sezonu vam preporučujemo da ih nosite uz čipkanu košulju kao što je to uradila Kate ili off-the-shoulder bluzu koja će istaći vašu ženstvenu stranu. Što se tiče obuće, mogu se nositi uz sve – i uz patike, cipele, sandale, potpetice, baletanke...

Pogledajte kako je Kate iskombinovala svoje bež kilote, ali i druge street style zvezde čiji stajling može poslužiti kao odlična inspiracija.

 

Pročitajte još

Pročitaj još