Fedora šešir: novi must-have modni detalj

Kako na najlakši način unaprediti ili zaokružiti stajling?

Prednost jesenje i zimske sezone je što u svakom tretutku možemo nositi kapu ili šešir, a ove jesenje sezone ćemo posebnu pažnju posvetiti jednom modelu koji je osvojio srca svih modnih influenserki i poznatih dama. Da, reč je o fedora šeširu.

Fedora šešir odlikuju obod srednje do velike širine, oštre linije i središnji deo koji je izdignut i valjkastog oblika. Često nam dolazi sa trakom oko srednjeg dela ili kaišem i u tamnim paletama boja zbog čega se lako uklapa u svaki stajling. Pored toga što će vas zaštiti od hladnoće, ovaj šešir je odličan detalj koji će unaprediti vaš stajling, učiniti vas prepoznatljivim i sakriti neposlušnu kosu – ukoliko vam je takav dan. Sjajno izgleda uz elegantne i ženstvene kombinacije, ali i uz jednostavnije poput popularne sa farmerkama, majicom i patikama. Takođe ga lako možete implementirati i uz poslovni look, jer sjajno ističe lepotu blejzera ili sakoa i slaže se uz ozbiljnije komplete.

Street style jesenja moda je „poludela“ za ovim modelom šešira, a mi vam u nastavku donosimo nekoliko ideja za njegovo kombinovanje sa ostatkom stajlinga.

V.R.

foto: pinterest

Pročitajte još