Katie Holmes u elegantnoj haljini i adidas patikama

Glamurozni stajlinzi i izgledi zvezda na crvenom tepihu nas svaki put iznenade i oduševe, a Katie Holmes je odlučila da sve pomeri na jedan viši nivo. Poznata glumica je uz svoju elegantnu haljinu obula sportske adidas patike i kao što možete da očekujete – izgledala je odlično. Novi prolećni trend je zvanično kreiran!

Katie Holmes se na premijeri mini serije “The Kennedys: After Camelot”, pojavila u romantičnoj, svilenoj haljini u nijansi breskve uz koju je umesto još glamuroznijih sandala na štiklu obula adidas Superstar patike. Elegantan, ali istovremeno i opušten izgled je kao stvoren za damu koja želi da izgleda kul i moderno.

Suština ovog izgleda je jednostavna – haljina Alberte Ferretti odiše glamurom: svila-saten, somot i čipkasti detalj bude viktorijanski vajb. Boja je osvežavajuća i moderna, savršena za proleće. Patike, sa njihovim klasičnim crvenim linijama dodaju kežual notu, čineći da celokupan izgled deluje nehajno. Romantična pletenica u kosi i elegantan, ne previše upadljiv nakit su kompletirali izgled. Ovaj look je idealan za proleće i verujemo da će ga mnoge poznate ličnosti iskopirati u novoj sezoni.

Pročitajte još

Pročitaj još