Letnja street style kombinacija: kimono & džins

Fuzija dva vrlo svestrana odevna komada je ovog leta postala favorit kombinacija za letnju sezonu, koja će u vaš stajling uneti zabavnu i unikatnu notu.

Elegantan i lagan kimono je idealan za nošenje tokom toplih letnjih dana, dok zbog njegove svestranosti možemo da ga nosimo uz apsolutno svaki odevni komad – slip haljinu, suknje, haljine, pantalone, šortseve... Ipak, najlepše dolazi do izražaja uz neutralne farmerke, koje čine osnovu svačijeg stila. Može se nositi kao dodatak bluzi ili samostalno, u poslovnom i casual stilu, ali i večernjem i svečanom, kada želite da izgledate posebno i jedinstveno. Uglavnom dolaze sa suptilnim cvetnim desenom, ali se mogu pronaći i monohromatski, koji su još jednostavniji za kombinovanje.

Sa trakom oko struka ili bez, kimono je odličan dodatak stajlingu jer ima posebnu “moć” za instant menjanje stajlinga – iz opuštenog i neprimetnog u upečatljivi i glamurozni. Da bi smo vas inspirisali, ali i dokazali da je kimono odličan odevni komad koji treba da imate u vašem garderoberu, kao i da se sjajno slaže uz džins, primpremili smo nekoliko najlepših stajlinga u našoj galeriji. Uživajte!

V.R.

foto: pinterest

Pročitajte još

Pročitaj još