Leto bez ovog šešira ne može da prođe!

Jacquemus preuveličani pleteni šešir postaje apsolutni predstavnik vrele letnje sezone.

Napokon je došla i dugoočekivana letnja sezona, koja nam donosi duge tople dane i opuštene noći. Pored toga, dolaze nam i različiti trendovi koji svaku trendi damu obraduju novitetima i zanimljivim stajling idejama koje su zaista sjajne. Kada su u pitanju aksesoari, i tu nas očekuje dosta noviteta koji imaju funkciju da na najbolji mogući način finiširaju i ostvare svaku našu modnu ideju.

Ipak, ove letnje sezone će se jedan predmet posebno izdvojiti, a koji će instant postati vaš omiljeni – preuveličani Jacquemus šešir.

Simon Porte Jacquemus je jedan od omiljenih dizajnera modne industrije, sa svojim uglavnom minimalističkim i laganim dizajnima koji osvajaju modnu publiku. Međutim, njegov “Le Grand Chapeau Bomba” je nešto sasvim drugačije i jedinstvenije – aksesoar koji se svakog dana prodaje neverovatnom brzinom i kome ne može da odoli ni jedna modna influenserka. Ne samo da je odličan za pravljenje fenomenalnih Instagram fotografija, već je i dobar zaštitnik od sunca, što dodatno povećava značaj ove skupe investicije.

Zahvaljujući veličini i fleksibilnošću ovog pletenog šešira, njegove stajling mogućnosti su bezgranične. Pogledajte kako ga nose poznate dame i ne ustručavajte se da ga nabavite - jer ćete uz njega postati prava modna diva na plaži, ali i gde god da se pojavite.

V.R.

foto: Instagram

Pročitajte još