Mini i mikro siluete dominiraju londonskom nedeljom mode

Londonska nedelja mode se polako približava kraju, a između velikih modnih revija i događaja nismo mogli, a da ne primetimo stajlinge gostiju i vernih pobornika mode.

Uz odlične odevne kombinacije koje nam mogu poslužiti kao trendi inspiracija za jesenju sezonu, većina street style zvezda i trendseterki se odlučilo za suptilne aksesoare u vidu minimalističkih i strukturisanih torbi koje su finiširale outfit na savršen način. Torbe oko struka su naravno bile najdominantnije, a nakon njih i tašne inspirisane arhitektonskim dizajnom, novčanici koji se nose oko vrata, cilindrične i torbe sa biserima. Loewe, Chanel, Dior, Louis Vuitton... Mogli smo da vidimo sva imena modne industrije i njihove najbolje minimalističke dizajne.

Iako na prvi pogled deluju premalo i nepraktično, moramo priznati da je mnogo lakše kada sa sobom nosimo samo najneophodnije stvari i ne prenatrpavamo – što je sjajno za ovakve događaje. Da li vam se često dešava da ne možete da pronađete ključeve u vašoj omiljenoj predimenzioniranoj torbi? Upravo na to želimo da vam skrenemo pažnju – manje je nekad zaista bolje.

 

Pročitajte još

Pročitaj još