Najlepše haljine za letnju sezonu

Leto nam je još malo tu i vreme je da se pripremimo za visoke temperature i odaberemo udobne stajlinge!

Još od proleća su nam haljine jedan od omiljenih odevnih komada koje nam pružaju istovremeno udobnost, lakoću kretanja, ali i ženstveni izgled koji najviše volimo.

Leti možemo dosta eksperimentisati sa svojim stilom. U ovom slučaju vam predlažemo da se fokusirate na haljinu kao na glavni odevni komad. Mnogi brendovi imaju različite ponude u kojima ćete sigurno pronaći nešto za svoj ukus. Od modela sa karnerima, otkrivenim ramenima, različitim dezenima – od pruga do cvetova – haljina košulja, sa kragnom ili bez, na bretele, sa otkrivenim leđima i tako dalje, svaki model haljine je ovog leta savršen. Bitno je da znate kako da ih kombinujete.

Kada su u pitanju aksesoari - tašne i nakit, svedite sve na minimum kako bi haljina bila u centru stajlinga. Šešir je obavezan, kao i naočare za sunce, jer će vas zaštititi od jakog sunca i štetnih zračenja. Od obuće preporučujemo gladijatorke, najpopularniji letnji model sandala. Naravno, možete nositi i papuče, platforme, sandale na štiklu, pa čak i patike kada želite da izgledate cool i casual.

Izabrali smo nekoliko najlepših stajlinga sa haljinama koje će vas sigurno inspirisati...

Foto: pinterest

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još