Nova ikona stila: 25 najuspešnijih stajlinga Else Hosk

Poželećete da ih „kopirate“!

Nakon što je Elsa Hosk 2018. godine prošetala pistom u grudnjaku od dijamanta Fantasy Bra, karijera švedske manekenke krenula je uzlaznom putanjom.

Osvojivši profesionalni Olimp, odlučila je da postane zvezda uličnog stila. I uspela je u tome. Povremeno njene stajlimge zabeleže objektivi paparazza na ulicama Njujorka, gde sada stalno živi sa svojim dečkom Tomom Daleyom, suosnivačem District Vision-a.

Ona rado objavljuje fotografije na Instagram profilu, gde skoro 6 miliona pratilaca posmatra njene idealne proporcije. Ne tako davno, brend JBrand čak je napravio uspešnu saradnju sa njom, koja je uključivala farmerke i kožne jakne. Svaki izlazak Else zaslužuje posebnu pažnju. Na njenim stajlinzima nema slučajnih detalja. Stilistkinja Else je Elizabeth Salzer, koja još uvek oblači Bellu Hadid i Candice Svanepoel, osmisli komplete do najsitnijih detalja.

Ona je prva koja je „prošetala“ cipele Bottega Veneta iz rasprodate kolekcije i kupila najcenjenije vintage Dior torbe. Sakupili smo 25 stajlinga kojima smo inspirisani.

M.L.

bazaar.ru/

Pročitajte još

Pročitaj još