Nove Stella McCartney Eclypse patike sa platformom: nova vizija sportske obuće

Početkom godine nam je poznata dizajnerka predstavila novi model patika Eclypse, koje su za ovu hladnu sezonu dobile trendi unapređenje.

Potpuno bele patike sa gornjim delom od mešanog materijala – panela velura i kože – perforacijama sa strane koje daju sportki vibe i koncem koji kreira jednostavan motiv, čine ove patike sjajnim izborom za sve dame koje vole da nose istovremeno sportski i chic stil.  Na peti se nalazi komad materijala sa vezenim Stella McCartney logom, a ispod njega srednji deo đona čija je visina ovog puta dostigla skoro 9 centimetara. Ovaj dodatak lepotice inspirisane devedesetim stilom čini još privlačnijim i modernijim, dok sa druge strane pokreće nostalgiju. Patike mnoge podsećaju na stil Spice Girls dama, a ako ste i vi njihov fan, sigurni smo da ćete ovakav model nositi sa puno samopouzdanja.

Ove patike na platformu su namenjene smelim damama koje vole da svoj stajling unaprede zanimljivim aksesoarima u vidu obuće ili nakita. U njima ćete izgledati poput retro boginje sa izuzetno trendi stilom.

Da li biste nosili ovakve patike?

V.R.

foto: Stella McCartney

Pročitajte još

Pročitaj još