Podignite faktor glamura uz metalik komade

Vreme je za biranje glamuroznih stajlinga.

Sa prazničnom sezonom se menja i fokus mode, a u prvom planu ovog puta dolaze šljokice i sjaj. Metalik komadi postaju neizostavni deo stajlinga tako da svaki dan do kraja 2017. može da bude “party dan”.

Ovi upadljivi komadi se više ne smatraju izborom “za posebne prilike” jer ih možete implementirati u svakodnevni look. Zahvaljujući diverznim modnim stilovima koje nam predsatvljaju poznati blogeri i street style zvezde, praktično možemo nositi sve što nam se sviđa u bilo kojoj situaciji. Danas je apsolutno sve prihvatljivo jer je bitno iskazati svoju umetničku stranu i lični ukus. Ovaj pomalo futuristički trend je već počeo da “preuzima” ulice u više različitih formi. Moderne dame i trendseterke možemo videti u metalik pantalonama, suknjama, kaputima, čizmama i ostalim odevnim komadima i aksesoarima koji izgledaju savršeno u ovim vibrantnim svetlucavim nijansama.  

Najbolja stvar kod metalik odeće i detalja jeste što i najjednostavniji look mogu preobratiti u glamurozan i elegantan. Inspiracija vas čeka u galeriji, da li ste spremni na metalik-modno putovanje?

foto: pinterest, fashionisers

V.R.

Pročitaj još iz kategorije Street Style