Stajling ideje za svaki dan decembra

Stigli smo do poslednje runde...

Decembar je pravi praznični zimski mesec. Euforija je već na visokom nivou, uveliko se pripremamo za novogodišnje veče i planiramo šta ćemo obući, gde ćemo i sa kime slaviti jednu od najveselijih večeri koja obeležava kraj jedne i dolazak druge godine u kojoj ćemo sve početi ispočetka.

Ovo je period šljokica, vibrantnih i nekonvencionalnih boja, novogodišnjih desena i dizajna koji će istaći našu elegantnu i istovremenu ženstvenu stranu. Naravno, to što za Novu godinu treba da izgledamo glamurozno, ne znači da isti princip oblačenja ne treba da “podelite” i na ostale dane. Oversized kaputi, suknje, haljine, kombinacije različitih materijala i silueta, čarape sa upadljivim motivima i naravno nezaobilazne šljokice će ovaj mesec učiniti raznobojnim i pre svega veselim. Uživaćete u sklapanju svih modnih kombinacija, a ukoliko do sada niste imali želju da eksperimentišete – sada je pravo vreme!

Želimo da vam olakšamo biranje kombinacija za naredni mesec, pa smo u galeriji na jednom mestu odabrali 31 stajling za 31 dan decembra. Pogledajte koji su i inspirišite se za kreiranje jedinstvenih odevnih kombinacija po vašem ukusu.

V.R.

foto: purewow, pinterest

Pročitaj još iz kategorije Street Style