Stajling inspiracija: mala bela haljina

Mala bela haljina ima isti efekat kao i crna  - jednostavna je, laka za kombinovanje i kao stvorena za svačiji stil. Mala bela haljina je idealna za leto, jer ističe bronzani ten, izgleda ženstveno i vrlo je praktična.

Možete je nositi svakodnevno, nezavisno od  mesta i prilike na koju idete. Monotoniju jedne boje možete razbiti na nekoliko jednostavnih načina, a najbolji je upotrebom različitih aksesoara. Bela boja je savršeno platno za eksperimentisanje sa bojama, pa tako možete birati različite tipove nakita u raznobojnim nijansama. Od upadljivih ogrlica, do torbi u vibrantnim bojama  - svaka opcija je moguća. Što se tiče obuće, i sa njima možete eksperimentisati. Sandale na štiklu, platforme, baletanke, pa čak i patike mogu izgledati odlično uz malu belu haljinu.

Belu haljinu možete pronaći od različitih materijala, a za tople letnje dane vam preporučujemo da se držite pamučnih varijanti koje su dekorisane detaljima od čipke ili vezenim motivima. Takođe uz nju možete nositi elegantan dugački trenč mantil, kardigan ili teksas jaknu tokom večeri koje su obično malo hladnije.

U galeriji vam predstavljamo neverovatne stajlin kombinacije sa malom belom haljinom, a na vama je da pronađete svoju omiljenu. Uživajte!

Foto: pinterest

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još