Trendi kombinacije: tri načina za nošenje “iscepane” majice

Obične monohromatske majice su “basic” odevni komad koji bi trebalo da ima svaka dama.

Iako na prvi pogled ne deluju tako bitno, treba da znate da uz pomoć njih možete kreirati najbolje jednostavne stajlinge za svaki dan. Bela majica se slaže uz sve, baš kao i crna i samim tim su svestrani deo garderobe koji uvek treba da vam bude pri ruci kada ne znate šta da obučete.

Međutim, nekada želimo da osvežimo jednostavni look i isporbamo nešto drugačije – tu mogu upasti “iscepane” majice koje su u poslednjih nekoliko sezona vrlo popularne. Njih odlikuju namerno napravljenje rupice koje su nasumično poređane ili u obliku nekog motiva, a njihov cilj je da dodaju urbanu i zanimljivu notu celokupnom izgledu. Ono što je dodatno primamljivo kod ovih majica jeste da ih možete i sami napraviti.

Ako ste se pitali kako da ih nosite, mi smo odabrali tri najmodernija koje možete otkriti u nastavku...

Tri stila u jednom

Kada želite da izgledate opušteno, ali istovremeno i elegantno i moderno – ova kombinacija vam može pomoći da osmislite upravo takav stajling. Vrlo jednostavno, krop teksas zvoncare iskombinujte uz plitke “starke” i iscepanu majicu koju ćete uvući u njih ili zavezati na sredini. Preko obucite predimenzionirani blejzer (po mogućstvu karirani) i dobili ste sjajnu kombinaciju koja je idealna za izlaske, opuštenu šetnju ili odlazak u kafić.

Sa zvoncarama

Zvoncare su ponovo “in”, što dokazuje veliki broj stajlinga koji izgledaju fenomenalno. Bela iscepana majica i crne zvoncare su kao stvorene jedna za drugu i sada vam samo fale potpetice u kojima ćete izgledati još ženstvenije. Skupite kosu u punđu, stavite moderne oversized minđuše i spremni ste za polazak!

Formalno & zabavno

Ponekad formalni izgled ne mora da bude previše ozbiljan – kada imate ovakvu majicu. Obucite belu suknju pencil kroja uz iscepanu majicu, a sve zaokružite crnim dugačkim blejzerom i salonkama u istoj boji. Izgleda zabavno, ali ne preterano i sa ukusom, zar ne?

V.R.

Pročitaj još