Acne Studios i Mulberry Team Up predstavljaju limitiranu kolekciju

Rezultat? Fantastična i originalna kolekcija.

Švedski brend Acne Studios udružio se s britanskim brendom Mulberry kako bi predstavili limitiranu kolekciju koja se danas pojavila u odabranim prodavnicama širom sveta.

Kolekcija je nastala zato što su Jonny Johansson, kreativni direktor kompanije Acne i direktor kompanije Mulberry Thierry Andretta godinama bili prijatelji.

"Ovo je kolekcija o prijateljstvu i našoj slobodi da radimo ono što želimo“, rekao je Johansson u saopštenju. "To je poput razgovora između brendova Acne Studios i Mulberry, koji je zasnovan na obostranom poštovanju i želji da se napravi odličan proizvod.“

Andretta dodaje: „Saradnja je savršena manifestacija duha oba naša brenda. Izlaže prekrasan švedski dizajn Acne Studios i slavi britansko nasleđe i modernost brenda Mulberry."

Novi logotip je takođe kreiran specijalno za saradnju, a slova Acne Studio pojavljuju se kao listovi na logotipu drveta Mulberry.

Kolekcija se sastoji se od 17 predmeta - kombinacija torbica u raznim bojama i malih kožnih proizvoda u ružičastoj boji - kolekcija spaja estetiku oba brenda preko nekih njihovih ključnih komada.

foto:Vogue

M.L.

 

Pročitajte još

Pročitaj još