#BAZAAR predmet dana: Versace Tribute X torba

Aksesoar koji ćete odmah poželeti da imate.

U vremenu u kojem brendovi teže ka opraštanju sa prošlosti predsatvljanjem novih vizuelnih identiteta, Versace nastavlja da odaje počast svojim korenima. Sećanje na Giannija Versacea se nastavlja uz pomoć magije koju Donatella Versace zna da na pravi način implementira u skoro svaki dizajn.  Za prolećnu 2018. sezonu, italijanska dizajnerka je oživela originalni logo njenog brata iz 1980-ih i angažovala njegove omiljene modele da zatvore reviju.

Ove godine, za prolećnu 2019 kolekciju, Donatella je u fokus stavila jedan od omiljenih Giannijevih dizajna – kožne elemente sa kaiševima. „Tribute X“ je unapređena verzija Tribute torbe minimalističkog stila. Zlatni „Medusa“ medaljoni su zamenjeni sa reljefnim elementima u istoj nijansi radi dodavanja elegantne note čuvenom dizajnu. Takođe, unapređena paleta boja ostaje verna zaljubljenicima u Versace stil, kao i sama silueta.

Iako ima minimalistički izgled – ne dajte da vas prevari njen baš suprotni efekat koji je upadljiv i istovremeno vrlo otmen.

Pročitajte još

Pročitaj još