Boje duge i neutralna tema u Swarovski letnjoj kolekciji

Swarovski slavi leto, boje, ženstvenost i odvažnost sa novom juvelirkom kolekcijom u kome su vibrantne boje i brilijantan sjaj u centru pažnje. Kolekcija ohrabruje žene da istaknu njihovu ličnost sa upadljivim, ali istovremeno laganim za kombinovanje nakitom.

U vremenu u kome najprestižniji brendovi predstavljaju luksuzne kolekcije nakita, Swarovski želi da istakne optimizam novom linijom. Predstavljanjem nekoliko distinktivnih linija, letnja kolekcija je bogata bojama i inspirisana prirodom, što dodatno isiče različite motive.

„Letnje vreme za mene znači sunce, odmor, putovanje i imati mogućnost da nosite što više boja. Oduvek sam volela boje i one su jedan od ključnih elemenata DNK Swarovski kuće. Da bismo uneli optimistični vibe, želela sam da nakit bude svetao i upadljiv kako bi izaražavao zadovoljstvo, zabavu, ljubav i sreću sa neverovatnom kolekcijom inspirisanom dugom“, rekla je Nathalie Colin, kreativni direktor kuće.

Duga je ključna inspiracija u „Ginger“ liniji koju čine vibrantni akcenti pavé kristala sa kružnim oblicima koji kreiraju grafički efekat. Manje upadljiva, „Lisabel“ je linija bohata zlatnim nijansama i motivima pčele i meda, dok  „Swarovski Remic Collection“ pruža nekoliko mogućnosti sa podesivim narukvicama koje možete nositi samostalno ili u slojevitoj kombinaciji. Kolekciju predstavlja ambasador brenda Karlie Kloss, zajedno sa Fei Fei Sun i Jourdan Dunn.

 

Pročitajte još

Pročitaj još