Celebrity stajing inspiracija: Zendaya

50 nijansi sive – na moderan način.

Mlada glumica Zendaya zna kako da se predstavi na crvenom tepihu i ostavi utisak na sve. Ovog puta je prevazišla samu sebe i za jedan događaj odabrala neobičan stajling sačinjen od maltene svih odevnih komada koje bismo poželeli da nosimo – ali odvojeno.

Zendaya je izgledala odlično u kombinaciji od sivih odevnih komada koji jasno pokazuju (i dokazuju) zašto je slojevito oblačenje tako moderno i zapravo moćno. Ona je napravila fuziju stilova uz pomoć blejzera, suknje i pantalona sa širokim nogavicama, da bi sve kompletirala špicastim stiletto cipelama, kaišem, čokerom, upadljivim prstenom i sitnim minđušama. Da, njen stajling je toliko slojevit da bismo od njega mogli da napravimo tri nova. Međutim, koliko god čudno zvučalo, ona je izgledala savršeno i dala je svima primer koliko eksperimentisanje može da izgleda sjajno kada imate čvrst stav i naravno – samopouzdanje.

Da bismo vas inspirisali, u nastavku smo odabrali nekoliko najboljih slojevitih stajlinga (po uzoru na Zendayin look), a na vama je da odaberete  vaš favorit!

V.R.

foto: profimedia, pinterest

Pročitajte još

Pročitaj još