Emilio Pucci – patike koje slave metropole sveta

Italijanska modna kuća Emilio Pucci, predstavila je kolekciju patika “Sneakers of the World” (“Patike sveta”), sastavljenu od 11 modela patika kreiranim prema svetskim metropolama. Limitirani modeli patika će se prodavati u buticima brenda, ali i preko zvaničnog sajta.

Papuče i patike su definitivno zvezde proleća i leta. Mnoge modne kuće su predstavile svoje limitirane kolekcije ili nove saradnje poput brendova Vans i Marc Jacobs. Emilio Pucci je poslednji brend koji je lansirao kolekciju luksuznih patika koje slave različite gradove širom sveta. Svaki model ima posebnu kombinaciju boja, posebno izabranu za svaku lokaciju. Ime gradova je takođe izvezeno na zadnjem delu patika.

Patike su napravljene u Italiji i imaju debele elastične trake i karnere oko pete. Spoljni đon je napravljen od gume i obojen u belu boju. Za Milano patike su boje zagasite i elegantne, Majami tropske, a Seul svetle nijanse. Preostale patike su povezane sa Firencom, Rimom, Parizom, Dubaijem, Moskvom, Hong Kongom i Njujorkom. Cena patika iznosi 440e.

Foto: Emilio Pucci

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još