In & Out lista novih trendova u julu

Saznajte na koje trendove treba da obratite pažnju ovog jula.

Topli jul je obojen u istu takvu boju - narandžastu - koju ističu floralni motivi i dezeni bez kojih ne možemo da zamislimo stajling tokom letnjih dana.

Ovog leta se fokusirajte na moderne papuče i sandale sa niskom potpeticom, ali i na upadljive tašne koje treba da predstavljaju fokus celokupnog stajlinga. Šešir i naočare su obavezni, kako zbog zaštite kose i očiju, tako i zbog šik note koje dodaju.

Šta odložiti, a šta sačuvati ovog jula?

Sačuvati:

Pleteni šešir – kao što smo već rekli, bez šešira nemojte da izlazite nigde, pogotovo kada “upeče zvezda”. Pleteni šešir je dovoljno šik i moderan da doda casual vajb bilo kojem looku, a naročito kada se odlučite za maxi haljinu ili teksas šorts i prozirnu bluzu.

Nakit u boji zlata – će istaći vašu bronzanu, letnju boju kože, pa je tako must have aksesoar.

Maxi košulje – zamenjuju maxi haljine, suknje, bluze... Ležerne, pomalo androgene i šik, ali i istovremeno ženstvene kada se iskombinuje sa sandalama na visoku štiklu i kaišem oko struka.

Odložiti:

Kožnu suknju – je namenjena za hladnije dane kada želite da izgledate seksi. Leti se ipak treba osvrnuti na lagane i lepršave materijale u kojima ćete se osećati udobno.

Kožne papuče – mislimo da je dovoljno da ih spomenemo i da znate razlog zbog kojih ne treba da ih nosite ovog leta.

Kariranu košulju – zimska sezona je odavno prošla, pa samim tim i trend kariranih košulja.

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još