Julia Restoin Roitfeld dokazuje bezvremenost male crne haljine novom kolekcijom

Limitirana capsule kolekcije Julie Roitfeld, Julia Restoin Roitfeld X Iris & Ink, kreirana u saradnji sa online butikom Outnet.

Kreativna direktorka i model je kreirala limitiranu capsule kolekciju modnog klasika koji nikada neće izaći iz mode, a u pitanju je mala crna haljina. Liniju čine nekoliko različitih dizajna male crne haljine, koje su savršena opcija za sve prilike. Glamurozne siluete reflektuju Roitfeldin savršen stil i „svakodnevnu uniformu“ kombinovanu sa Iris & Ink luksuznim minimalizmom.

Sa pet haljina i jednim kombinezonom, svaki od komada je sam po sebi sjajan, ali se uz dodatak elegantne jakne ili sjajnog aksesoara njihov izgled dodatno može poboljšati i istaći. Linija je kreirana od luksuznih materijala poput svile, velur i čipke, čime je lepota crne boje dodatno istaknuta. U kolekciji se mogu prinaći različite siluete, od jednostavne slip haljine do koktel haljine sa mašnom i blejzer haljine inspirisane muškom modom.

Pružajući eleganciju i svestranost, svaki od komada kanališe Julijin prepoznatljiv „femme fatale“ stil. Pogledajte kampanju!

V.R.

foto: The Outnet

Pročitajte još

Pročitaj još