Metalik čizme - još jedan must have komad jesenje sezone

I nakon mnogobrojnih trendova koji nam konstantno dolaze - upadljivi i zabavni noviteti nam ne mogu nikako dosaditi.

Sa hladnijom sezonom koja je zvanično počela, došle su i promene u obući koje uključuju čizme. Pored klasičnih modela koji uključuju duboke, polu-duboke i materijale poput kože i somota, ove jeseni će se nositi upečatljive čizme u metalik nijansama koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kao što ste verovatno očekivali, ovaj trend nam dolazi direktno iz velikih modnih gradova u kome su održane mnogobrojne revije u sklopu meseca mode.

Iako se na prvi pogled ne čine takvim, metalik čizme su vrlo svestrane i možda najbolja opcija kada želite da kreirate moderan i trendi stajling. Sa njima u jednoj sekundi od jednostavnog možete kreirati zanosan i chic look. Odlične su i kao deo poslovnog outfita jer na suptilan način dodaju zabavnu notu celokupnom izgledu. Najpopularnije su srebrne i zlatne metalik čizme, ali ih možete pronaći i u drugim nijansama.

Jedino pravilo koga treba da se pridržavate i oje je najsigurnije jeste da birate odeću čije su boje svedene, jednostavne ili monohromatske, kako bi one bile u prvom planu. Međutim, možete se poigrati sa bojama i dezenima i na taj način kreirati poseban izgled. Pošto se vizuelno najbolje uči, zavirite u našu modnu galeriju i pronađite stajling koji vam najviše odgovara kao inspiracija za vaš novi jesenji stil.

Foto: pinterest/fashionisers

V.R.

Pročitaj još iz kategorije Trendovi