Print koji morate isprobati makar jednom!

Desen sa motivom zmijske kože je trenutno jedan od najvećih modnih trendova, a prema našim prognozama, nosiće se možda i više od leopard printa.

Možda na prvi put izgleda kao vrlo komplikovan detalj za implementiranje u stajling, ali baš naprotiv – nije. Može poslužiti kao sjajna baza za kombinovanje sa ostalim bojama i odevnim komadima ili kao akcenat celokupnog stajlinga. U vidu odeće, aksesoara ili obuće, zmijski print će se odlično uklopiti uz bilo koji stil i lako postati vaš zaštitni znak.

Ni malo dosadan i previše jednostavan, motiv zmijske kože će takođe uneti i dozu zabave u vaš look, ali i suptilnu senzualnost kojoj nije lako odoleti. Kako najbolje nositi ovaj modni detalj, saznajte u nastavku!

Klasičan zmijski print je u stvari neutralan

To znači da se može nositi uz bilo koju boju, što dodatno olakšava nošenje ovakvih komada. Ukoliko nošenje ovakve odeće nije u vašem stilu, nošenje aksesoara sa ovim printom će biti takođe dobar izbor.

Gornji ili donji deo, forma suknje ili haljine?

Šta je od ovih primera najbolje? Kada je zmijski desen u pitanju, svaki odevni komad izgleda sjajno! Bilo da želite samo takvu majicu da nosite ili pantalone, ili želite da u potpunosti budete u u ovom printu uz pomoć haljine – nećete se pokajati jer svaki izgleda odlično.

Dolazi u više kolor varijanti

U neonskim, svetlo crvenim, pa čak i raznobojnim nijansama, zmijski print je pronašao put da se nađe u svakoj verziji. Ne postoji loša boja niti dizajn kada je u pitanju ovaj desen.

V.R.

foto: pinterest

Pročitaj još iz kategorije Trendovi