Probudite divlju stranu ličnosti upadljivim leopard kaputima

Leopard print? O da!

Želite da se istaknete iz mase, kreirate jedinstven stajling i budete primećene? Ovi kaputi su nesumnjivo kao stvoreni za vas. Iako se leopard print smatra izuzetno upadljivim i uglavnom se izbegava, mi vas ove jeseni ohrabrujemo da ga ipak isprobate jer sa dobrim smernicama može izgledati zaista odlično.

Najbitnije pravilo kod nošenja ovakvih kaputa jeste da ostatak stajlinga držite na minimalističkom nivou, a kaput učinite fokusom izgleda. On ima veliku moć da transformiše monohromatski outfit, doda “divlju” notu i učini vaš celokupan izgled luksuznim na poseban način. Mnoge poznate dizajnerske kuće u svojim kolekcijama za jesenju i zimsku sezonu predstavljaju ovakve kapute, što je dovoljna činjenica da vas ubedi u njihovu važnost. Uglavnom ovaj dezen krasi veštačko krzno ili posebnu vrstu vune, a mi ne sumnjamo da će vas njihova toplota i mekoća u potpunosti opčiniti.

Možete ga nositi kako na posao, tako i u večernji izlazak – jer  ćete u njemu u svakom slučaju izgledati kao prava modna diva.

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još