Obuća sa vezom: nov način da osvežite celokupni izgled

Izgleda kao da nam se na svakih nekoliko meseci predstavljaju novi trendovi u svetu obuće, među kojima se neki ističu više od drugih – poput providnih PVC modela.

I dok nove unapređene opcije ne izgledaju uopšte loše, sa druge strane postoji mnogo različitih načina na koje večne klasike možemo učiniti specijalnim. Na primer, detalji u vidu veza uvek mogu dati zabavan i neočekivani dodir modelima obuće koji su modnom svetu predstavljeni pre dosta vremena. Bilo da su štikle deo vaše stalne poslovne kombinacije ili se vodite pravilom Carrie Bradshaw da ni jedan model ne smete da nosite više od jednom ndeljeno, biranje modela sa vezom je savršen način da unesete trendi novinu, bez prevelikog pomeranja iz zone komfora.

One su specijalno dobre za prolećnu i letnju sezonu, a najviše zbog cvetnog veza koji se najčešće može videti na njima, ali i jednostavnosti zbog koje se lako kombinuju sa bilo kojim stilom. Da bismo vam dokazali koliko zaista mogu dobro izgledati, u galeriji vam predstavljamo nekoliko modela koji se mogu nazvati predstavnicima ovakvog stila. Uživajte!

V.R.

Pročitaj još