ShopBAZAAR predmet požude: Tibi čizme na štiklu

Bele čizme su jednostavan statement komad koji ima moć da transformiše bilo koji stajling.

Ovonedeljni predmet požude su lagane, jednostavne i nezamenjive bele čizme brenda Tibi koje svojim modernim dizajnom i elegantnom siluetom svaku odevnu kombinaciju mogu podići na viši nivo. Mogu se nositi tokom svih sezona, pa samim tim spadaju u must have obuću.

Kako da ih stilizujete?

“Kul” vajb – ovog leta isprobajte zanimljive kombinacije, kao što je haljina sa farmerkama. Uz čizme na štiklu ćete celom izgledu dati elegantnu i ženstvenu notu koja je izbalansirana ležerniim komadima. Farmerke sa resama na rubovima nogavica su zabavan akcenat tako da ćete gde god da se pojavite izgledati prilično moderno.

Retro šik – košulja haljina je već uveliko jedan od popularnijih odevnih komada, pa za dobijanje retro stajlinga sa primesama modernog preporučujemo da isprobate upravo nju. Karirani dezen će uz bele čizme izgledati odlično, dok ceo look možete zaokružiti “mačkastim” naočarima i četvrtastom torbom u beloj boji.

Ženstvena formalnost – mešanje dezena se uveliko preporučuje, naročito kada su u pitanju cvetni i dezen na pruge. Slobodno se možete poigrati ovim detaljima i kada je u pitanju formalna odeća. Košulja uvučena u midi suknju izgleda profesionalno, a uz dodatak belih čizmi elegantno, ženstveno i trendi. 

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još