Statement minđuše koje treba da dodate svojoj kolekciji nakita

Kupovina odgovarajućeg statement nakita je ove sezone vrlo jednostavna!

Predimenzionirane XXL minđuše su i ove sezone u vrhu trendova, a danas možemo pronaći veliki broj različitih modela koji se mogu implementirati u svaliji stil. Ovakve minđuše su odlične za finiširanje stajlinga i akcentovanje makeup looka ili frizure, bilo da su u zlatnoj, srebrnoj ili nekoj drugoj nijansi.

Odabrali smo nekoliko najvećih trendova koji se tiču ovakvih minđuša, a među kojima ćete sigurno pronaći neki koji odgovara u potpunosti vašem stilu.

Zlatne minđuše

Ukoliko planirate da investirate u par luksuznih minđuša, onda su zlatne pravi izbor za vas. Poznate dame i modna publika u poslednjih nekoliko sezona nose samo ovakve minđuše – u zlatnoj nijansi – a među najtraženijim jesu one sa motivima zvezdameseca i drugih nebeskih tela ili viseće „chandelier“ minđuše sa kombinacijom bisera i dragog kamenja.

Srebrne minđuše

Srebrne minđuše su poput zlatnih isto jako poopularan izbor među modnim trendseterima. Najpopularnije i najtraženiju jesu one sa kristalima i dragim kamenjem u upadljvim nijansama, ali i dijamantima koji u kombinaciji sa srebrnom bojom daju neverovatan efekat i lakše su za kombinovanje sa odećom.

Crne minđuše

Jednom nošene kao obavezan deo večernjeg stajlinga, danas se crni nakit sve češće viđa i u dnevnim stajlinzima. Modeli sa kićankama, ali i nekoliko različitih 3D detalja u vidu cvetića su apsolutni must-have kada želite da jednostavnu odevnu kombinaciju podignete na viši nivo.

Minđuše sa biserima

Biseri se polako sve više koriste kao detalj modernog stajlinga, ali i biraju pri kupovini trendi nakita. Ukoliko želite sofisticirane, ali istovremeno statement minđuše, onda odaberite model sa biserima koji izgleda prelepo, nežno i ženstveno.

Pročitajte još

Pročitaj još