Strastvena boja u hladnoj sezoni: izbor koji ruši monotoniju

Uplovite u modne trendove i isprobajte crvenu nijansu koja će vas instant utopliti i dati posebnu notu celokupnom izgledu.

Crvena je “hot” boja sezone i samim tim se dosta trendova fokusira na upotrebu njenih nijansi. Ona ima nekoliko efekata koji čak mogu uticati na našu i psihu drugih osoba, naročito kada je u pitanju neko ko nam se dopada. Veruje se da je crvena najstrastvenija boja u paleti koja se povezuje sa ljubavlju, zavođenjem, seksualnošću, ali i besom i agresijom.

Pre nego što izaberete ovu boju za vaš stajling, potrebno je da pronađete nijansu koja će vam najidealnije stajati. Ukoliko imate plavu ili smeđu boju kose, za vas su idealne vibrantne nijanse, poput boje višnje, dok crvenokose dame treba da investiraju u isključivo tamne, burgundi nijanse sa ljubičastim podtonom i izbegavaju nijanse koje idu na narandžasto.

U galeriji smo izabrali nekoliko odevnih komada i aksesoara iz ponude popularnih brendova koji će ove zime osvežiti vaš garderober i ohrabriti vas da isprobate malo vibrantnije i generalno upadljivije nijanse.

Pročitajte još

Pročitaj još