Velike alke – novi trend koji slavne dame obožavaju

Imati trendi aksesoar koji će zaokružiti čitav vaš stajling je vrlo bitno.

Ako se odlučite za jednostavan, minimalistički outfit, uvek bi trebalo da imate neki upadljivi komad nakita poput minđuša ili ogrlice. Trendovi se menjaju vrlo često i brzo, međutim postoje stvari koje nikada neće izaći iz mode – poput velikih alki.

Alke se nalaze u vrhu trendova već dugi niz godina, a trenutno su jedan od najvećih. To dokazuju i mnoge modne infuenserke koje ih nose. Možete ih pronaći u različitim stilovima, veličinama i bojama. Postoje je suptilnije i manje koje su idealne za svaki dan, dok se suprotno njima nalaze velike - rezervisane za dame koje vole da se ističu. Treća opcija su alke sa detaljima i privescima koje su savršene za unapređenje izgleda u bilo kojoj prilici. Još jedna činjenica je da ne moraju biti isključivo okrugle!

Ovaj moćni aksesoar se definitivno ove sezone vraća u modu, a do sad smo mogli da vidimo nmnoge poznate dame sa njima. Bella i Gigi Hadid, Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Olivia Palermo, Hailey Baldwin... Sve nose ovaj tip minđuša svakodnevno.

U galeriji saznajte kako ih one nose!

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još