„Reebok grad“ na Beogradskoj nedelji mode

Modni stil devedesetih se vratio na velika vrata širom svetskih metropola. Čuveni model koji je „vladao“ teniskim terenima još od 1985, a nakon toga postao neizostavni deo street style kulture ponovo osvaja ulice grada – Reebok Club C.

Tim povodom Reebok je na 42. Nedelji mode promovisao Club C u okviru „Reebok grada“ sa svim elementima urbanog života, putokazima, pešačkim prelazom i izložbenim delom ove old school linije. Posetioci su imali priliku da naprave video „virtuelne šetnje“ Beogradom i zabeleže svoj doživljaj na kreativan način. Od 162 napravljena videa izabrani su pobednici, Marija Panić i Marko Filipović, koji su nagrađeni Reebok Club C patikama.

Classic liniju decenijama unazad predstavljaju poznata imena iz sveta mode, umetnosti i zagovornici „uličnog“ trenda odevanja. 


Najnoviji model Club C 85 MELTED METAL predstavlja reinterpretirani kultni Classic inspirisan koloritom i sjajnom teksturom rastopljenog metalaGlavna junakinja ove kampanje je Gigi Hadid, trendseterka koja oslikava snažan duh Classic modela.

Tokom trajanja Beogradske nedelje mode, Reebok je upriličio i nagrađivanje u Buzz radnjama u TC Delta City i Ušće. Prvih 20 ljubitelja koji su kupili model Reebok Classic na poklon su dobili i Reebok Classic ranac. 

Pročitaj još iz kategorije Vesti