Alessandra Ambrosio neće više biti anđeo Victoria’s Secreta

Nakon 12 godina rada sa luksuznim brendom, Alessandra će ostaviti svoja “krila” i “odleteti” dalje...

U petak veče je fan stranica Victoria's Secret brenda objavila da će jedan od najpoznatijih modela, Alessandra Ambrosio, prošetati poslednji put na VS reviji u Šangaju. 

Rođena u Brazilu, Alessandra je postala sinonim za luksuzni brend i velike godišnje reviju. Prvi put se na reviji za brend pojavila 2005. godine, a godinu dana kasnije je izabrana za prvog zvaničnog modela PINK – zabavnije i mladalačke linije veša. Od tada je učestvovala na mnogobrojnim revijama, a čak je dva puta nosila fantastični Fantasy Bra. Trudnoća je nije sprečila da prošeta modnom pistom i uz to je pokazala da tri meseca nakon porođaja može da se izgleda savršeno i fit.

Alessandra je model koga nije uhvatio problem sa vizom, tako da će učestvovati na dugo očekivanoj reviji u Šangaju. Ako će joj to zaista biti poslednja revija, verujemo da će biti mnogo emocije i pozdravljanja sa drugim članicama sa kojima je dugi niz godina vrlo bliska. Victoria’s Secret još uvek nije dala zvanično obaveštenje o napuštanju čuvenog modela, ali očekujemo da ćemo dobiti još informacija u skorije vreme...

V.R.

Pročitaj još iz kategorije Vesti