Harper's Bazaar Srbija

Alexander McQueen – nova kampanja za kolekciju jesen/zima 2020

Glavnu ulogu dobile su Anok Yai, Sora Choi i Jill Kortleve!

U novoj kampanji Alexander McQueen za kolekciju jesen/zima 2020 koja je upravo objavljena, modeli Anok Yai, Sora Choi i Jill Kortleve predstavljaju kreacije Sarahe Burton i poziraju ispred objektiva Jamie Hawkesworth u poljima, napuštenim fabrikama i železnicama.

Kolekcija Alexander McQueen za jesen/zimu 2020 crpi inspiraciju iz kulturne tradicije Valsa, dok je Burton u svojim kreacijama ponovo koristila materijale iz starijih kolekcija kuće.

U poruci koja prati kampanju, Sarah Burton navodi: “Ova kolekcija je ljubavno pismo ženama i porodicama, kolegama i prijateljima. Putovali smo u Vels i bili inspirisani toplinom njegovog umetničkog i pesničkog nasleđa, folklora i duše svog zanata.“

Toplina i sloboda prožimaju i reklamnu kampanju u kojoj modeli predstavljaju ključne komade sezone – prozračne bele haljine u rustičnom stilu, ali istovremeno grafičke i svečane, brendirane jakne Alexander McQueen skulpturalnog kroja sa neobičnim detaljima, uz glavne aksesoare kolekcije – predimenzionirane torbe i naočare za sunce.

harpersbazaar.gr

 

Najnovije